Instant Pot BBQ Chicken Nachos

ingrediënten

  • 1 kop gekookte kip versnipperd
  • 1 kop BBQ-saus
  • 30 tortillachips
  • 1 kopje Cheddar-kaas versnipperd
  • 1/4 kop rode ui in blokjes gesneden
  • 1 kleine tomaat in blokjes
  • 1/2 kop zure room
  • 1/4 kop ingelegde jalapenos
  • 1/4 kop koriander gehakt

 

INSTRUCTIES

  1. Meng in een kom de gesnipperde kip met ½ kopje van de BBQ-saus en meng goed.

  2. Leg een stuk aluminiumfolie in de airfry-mand. Zorg ervoor dat de folie groot genoeg is om de hele mand te bedekken en iets omhoog komt aan de zijkanten. Dit maakt het gemakkelijk om de nacho's uit de mand te tillen als ze klaar zijn met koken.

  3. Voeg de tortillachips toe aan het mandje en verdeel ze in een gelijkmatige laag.

  4. Bestrooi de tortillachips met de geraspte kip en kaas.

  5. Plaats de mand in de heteluchtfriteuse en selecteer AIR FRY en stel de tijd en temperatuur in op 350°F gedurende 5 minuten. Druk op start. Controleer de nacho's terwijl ze aan het koken zijn en druk op ANNULEREN als je nacho's goudbruin zijn.

  6. Til de nacho's voorzichtig uit het mandje en leg ze op een serveerschaal.

  7. Sprenkel de resterende ½ kopje BBQ-saus over de nacho's en bedek met rode uien, in blokjes gesneden tomaten, ingelegde jalapenos en koriander en serveer met zure room. Genieten van!

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.