Gevuld picknickbrood
Ingrediënten:
- 1 aubergine, in plakken van 1 cm dik gesneden
- 1 rond knapperig brood
- 2-3 eetlepels pesto
- geroosterde pepers
- geroosterde artisjokken, gehakt
- 1 bol mozzarella
Bereidingswijze:
- Bestrijk beide zijden van de aubergineplakjes met olijfolie en Air Fry gedurende 10 minuten op 205°C.
- Snijd ondertussen de bovenkant van het brood en verwijder het midden, zodat er een holle ruimte ontstaat voor de vulling.
- Begin met een laag van de gekookte aubergineplakken, gevolgd door een laagje pesto en vervolgens een laag gesneden paprika's. Voeg nog een laag pesto, de gesneden mozzarella en de gehakte artisjokken toe.
- Herhaal deze lagen totdat het brood tot de bovenkant gevuld is, eindig met een laag pesto erop en plaats de bovenkant van het brood er weer op.
- Bak het gevulde brood ongeveer 20 minuten in de Airfryer op 160°C tot de kaas gesmolten en kleverig is.
- Wikkel het brood in zijn geheel in folie als je van plan bent om mee te nemen naar een picknick, of snijd het in plakjes en geniet er meteen van!
Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief
Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.