Sriracha-rundvlees
Ingrediënten :
Entrecote
- Entrecote van 450 gram
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel kookolie
- 1 eetlepel srirachasaus
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- ¼ eetlepel vijf kruiden
- 40g maïsmeel
Groentes aan de kant
- 3 uitjes
- 2 paprika's
- saus
- 2 eetlepels sojasaus
- 3 eetlepels srirachasaus
- 3 eetlepels honing
- 200 gram brocolli
- olie voor de groenten
- rijst voor het serveren
Bereidingswijze:
Stap 1: Verwijder de dikke vet van de entrecote en snijd de entrecote in dikke hapklare reepjes.
Stap 2: Leg de entrecote reepjes in een bakje en doe de sojasaus, srirachasaus, knoflookpoeder, olie en vijf kruiden. Nu goed mengen en zelfs aan de kant zetten.
Stap 3: snij de witte ui in maantjes en de paprika's in stukken en doe er een beetje olie overheen.
Stap 4: Stop de ui en paprika in de airfryer en zet een timer van 12 minuten op 165 graden>
Laat op! halverwege ff de ui en paprika zelfs aannemelijk.
Stap 5: Snij de broccoli in hapklare stukjes en wacht tot de ui en paprika klaar is
stap 6: leg de paprika en ui opzij en verwarm de airfryer tot 205 kwaliteit, gooi de entrecote stukjes er in voor 9 minuten.
<span style="color: #000000"> stap 7: Als de 9 minuten over zijn maak je een beetje ruimte in de airfryer voor de broccoli en verwarm je de broccoli en de entrecote samen nog 4 minuten op 205 kwaliteit.
stap 8: Eenmaal klaar voeg je het allemaal samen toe en kan je het nog op tafel zetten met bijvoorbeeld een beetje rijst.
Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.