Lamsrack met pistachekorst

Verwen de held van het huis deze Vaderdag met een verrukkelijk gerecht: lamsrack met pistachekorst, perfect bereid in de Instant Vortex Airfryer. Laat je vader zien hoe speciaal hij is door hem te trakteren op deze smaakvolle en feestelijke maaltijd. Met de Vortex Airfryer wordt koken een waar genot, en deze heerlijke lamsrack zal zeker een glimlach op zijn gezicht toveren!

 

PORTIES: 3-4

KOOKTIJD: 18 minuten + 5 minuten rusttijd

APPARATUUR: Instant Vortex Airfryer

 

INGREDIËNTEN:

  • 400 g lamsrack (ongeveer 8 ribben)
  • 1 theelepel zout
  • 1/4 theelepel peper
  • 80 g fijngehakte pistachenoten
  • 2 eetlepels panko paneermeel
  • 1 theelepel verse rozemarijn, fijngehakt
  • 2 theelepels verse tijm, fijngehakt
  • 1 el boter gesmolten
  • 1 el Dijon mosterd

 

Bereidingswijze

1. Combineer pistachenoten, panko en kruiden in een kom en besprenkel met boter.

2. Dep het lamsrack droog en druk het in het notenoliemengsel, draai het om en wrijf het kruidenmengsel in zodat het lamsvlees goed bedekt is.

3. Selecteer Air Fry en stel de temperatuur in op 180°C en de tijd op 18 minuten. Verwarm de Vortex voor tot op het scherm 'Voeg voedsel toe' verschijnt en plaats het lamsvlees in de braadkamer. Negeer de vraag om het voedsel om te draaien.

4. Als het programma klaar is, controleer dan de temperatuur met een vleesthermometer om er zeker van te zijn dat het naar wens gaar is (medium moet 54-57°C zijn). Laat nog 3 minuten langer doorkoken als je het liever doorbakken hebt.

5. Haal het lamsrack uit de airfryer, dek af met keukenfolie en laat minstens 5 minuten rusten voor je het serveert.

To the main pageNext article
Powerblog - sign up for newsletter

Would you like more of this kind of useful information? Sign up for our newsletter for the latest news, useful tips and advice, delicious recipes, and special offers. We email at most once a week.