Sticky Miso Onions, met boterbonen & pesto

Titel recept: Sticky Miso Onions, met boterbonen & pesto


Porties: 4
Kooktijd: met gedroogde bonen <60 minuten, kooktijd: bonen uit blik <25 minuten
Totale tijd: <60 of <25 minuten
Moeilijkheidsgraad (1-5): 1

Over Beschrijving:
 
Een stevige en heerlijke doordeweekse avondmaaltijd, dit gerecht met kleverige ui en bouillon met <10 ingrediënten is snel, gezond en buitengewoon lekker. Boordevol plantaardig eiwit in poedervorm en heel veel smaak is dit een winnend, laagdrempelig en smaakvol, vleesvrij diner.

De miso is hier het hoofdingrediënt. Het voegt diepte van smaak, zout en karamelachtige tonen toe en is ook geweldig voor de darmgezondheid, spijsvertering en boordevol vitamines. Boterbonen voegen een prachtig element van romigheid en smaak toe, waardoor dit een bevredigende maaltijd is voor elke gelegenheid. Voel je vrij om bonen uit blik of gedroogde bonen te gebruiken - voor een supersnelle maaltijd verkorten kant-en-klare bonen de kooktijd tot 25 minuten. Als je geen blik bij de hand hebt, wees dan niet bang, we hebben ook snelle kookinstructies voor gedroogde witte bonen. Je hebt alleen eenvoudige supermarktingrediënten en je vertrouwde Instant Pot Crisp Ultimate nodig, dus laten we beginnen met koken!

 

Ingrediënten:
*Voor de bonen
*2 blikken sperziebonen gekookt in water, uitgelekt en afgespoeld
OF
300 gram witte bonen
*750 ml natriumarme groentebouillon
*1 el miso
*1 laurierblad (optioneel maar lekker)
* Miso-uien
*4 bruine uien, gehalveerd en gepeld
*60 ml water
*1 eetlepel/25g miso
*60g vegan vriendelijke boter (of gewone boter)

 
 

Serveren

1. Onze Easy Pesto en Krokante Uitjes
2.Om je boterbonen van gedroogd te koken (optioneel)
3. Doe de gedroogde bonen in de binnenpan, samen met de miso, het water, het laurierblad en de salat & peper. Zorg ervoor dat alle bonen onder water staan, voeg anders wat bouillon/water toe.
4. Zet het snelkookdeksel op zijn plaats en vergrendel het deksel.
5.Selecteer snelkoken en stel de tijd in op 20 minuten, met een pulsdrukontlasting.
6.Controleer de bonen zodra de druk is weggelaten. Als ze iets langer nodig hebben, sluit je gewoon het deksel af en kook je nog 2-3 minuten onder hoge druk.
7. Giet de bonen af als ze gaar zijn.
8Breng het kookvocht op smaak met peper en zout en giet af.

 
Bij gebruik van ingeblikte boterbonen:

1. Plaats de uien in een schone binnenpan en selecteer Saute.
2. Voeg het water, de miso en de boter toe. Warm door en roer alles tot het gemengd is, draai dan de uien om zodat ze met de snijkant naar beneden bovenop de miso-vloeistof liggen.
3. Vergrendel het deksel met het snelkookdeksel op zijn plaats.
4.Selecteer snelkoken en stel de tijd in op 2 minuten met een snelle drukontlasting.
5. Zodra de druk is weggenomen, ontgrendelt u het deksel en verwijdert u het snelkookdeksel door op de rode knop te drukken en aan het lipje te trekken.
6. Draai de uien om zodat de gesneden kant naar boven wijst en sluit het deksel weer.
7.Selecteer Air Fry en stel de tijd in voor 10 minuten op 195°C.
8.Schep de warme ebans op met de miso-geglazuurde uien, de plakkerige misosaus, pesto en krokante uien

To the main pageNext article
Powerblog - sign up for newsletter

Would you like more of this kind of useful information? Sign up for our newsletter for the latest news, useful tips and advice, delicious recipes, and special offers. We email at most once a week.