Sriracha Beef
Ingrediënten :
Entrecote
- 450 gram entrecote
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel kook olie
- 1 eetlepel sriracha saus
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- ¼ eetlepel vijf kruiden
- 40g maismeel
Groentes on the side
- 3 uitjes
- 2 paprika’s
- saus
- 2 eetlepels sojasaus
- 3 eetlepels sriracha saus
- 3 eetlepels honing
- 200 gram broccoli
- olie voor de groentes
- rijst voor het serveren
Bereidingswijze:
Stap 1: Verwijder het dikke vet van de entrecote en snijd de entrecote in dikke hapklare reepjes.
Stap 2: Leg de entrecote reepjes in een bakje en doe de soja saus, sriracha saus, knoflook poeder, olie en vijf kruiden . Nu goed mengen en even aan de kant zetten.
Stap 3: snijd de witte ui in maantjes en de paprika’s in stukken en doe er een beetje olie overheen.
Stap 4: Stop de ui en paprika in de airfryer en zet een timer van 12 minuten op 165 graden>
Let op! halverwege ff de ui en paprika even schudden.
Stap 5: Snij de broccoli in hapklare stukjes en wacht tot de ui en paprika klaar is
stap 6: leg de paprika en ui opzij en verwarm de airfryer tot 205 grade, gooi de entrecote stukjes er in voor 9 minuten.
stap 7: Als de 9 minuten over zijn maak je een beetje ruimte in de airfryer voor de broccoli en verwarm je de broccoli en de entrecote samen nog 4 minuten op 205 grade.
stap 8: Eenmaal klaar voeg je het allemaal samen en kan je het nog op tafel zetten met bijvoorbeeld een beetje rijst.
Would you like more of this kind of useful information? Sign up for our newsletter for the latest news, useful tips and advice, delicious recipes, and special offers. We email at most once a week.