Een ideaal boek voor de beginnende sous-vide kok. De basisbeginselen van sous-vide garen (vacuümgaren) worden haarfijn uitgelegd aan de hand van mooie illustraties en verduidelijkende teksten. Wij raden dit boek aan voor iedereen die nieuw is met sous-vide of er nog niet heel erg lang mee bezig is.
Omschrijving
In Sous-vide thuis laat Lisa Q. Fetterman zien hoe met de kracht van het sous-vide koken restaurantwaardige gerechten thuis te bereiden zijn. Ontdek deze stressvrije en toegankelijke manier van koken en ga aan de slag met recepten als in boter gepocheerde kreeft met cognacsaus of klassiekers als de perfecte sous-vide steak en confit de canard, of exquise hapjes als gefrituurde eidooiers en tostadas met heilbot. Met de ruim 100 recepten uit Sous-vide thuis kan de thuiskok eindelijk de professionele chef evenaren.
Sous vide thuis is een van de eerste boeken die toegankelijke receptuur biedt voor de thuiskok. Het boek is ingedeeld op soort ingrediënt (eieren, schaal- en schelpdieren, vlees, vis, gevogelte, groente) en geeft duidelijke instructies voor het sous vide-garen en de handelingen die als voorbereiding of nabereiding nodig zijn: een sous vide-gegaarde biefstuk wordt immers n³g lekkerder door hem nog even af te bakken.