Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)

39,98
Rond 3 januari in huis
Niet op voorraad
Vertrouwd online winkelen




Voordelige, snelle bezorging

Gratis levering vanaf €49




Uitstekende service & volledige garantie

Vragen? Bel of e-mail ons!

Meer informatie

Nu eindelijk beschikbaar in het Nederlands!

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller, in het Engels bekend als "Under Pressure").
Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder vacuüm. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

 

 

Productcode
910004
EAN
9789045212364
Merk
Boeken
Garantie
2 jaar
Soort product
Boeken

Geen beoordelingen gevonden

Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad
Capelle aan den IJssel
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad

Interessant voor jou

Product reviews

Geen beoordelingen gevonden

Interessant voor jou

  • Alternatieven