Wat is sous-vide en wat heb je er voor nodig?

 

Perfect gegaard vlees, vis en groente op tafel zetten zonder stress? Dan is sous-vide iets voor jou! En de meeste Instant Pot multicookers hebben een sous-vide functie!

Sous vide koken

Sous vide is een kooktechniek waarmee je eenvoudig perfect gegaarde gerechten op tafel zet. Je verpakt vlees, vis, groente (en nog veel meer) in een geschikte vacuümzak en een sous vide stick houdt het waterbad perfect op de juiste temperatuur. Er zijn alleen minimale kooktijden, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het te ver door gaart. Zo wordt bijvoorbeeld je biefstuk perfect gaar zonder enige stress.

Sous vide blog

In dit blog wordt perfect uitgelegd hoe sous-vide precies werkt. En wist je dat de meeste Instant Pot multicookers ook een sous-vide programma hebben? Je vindt ze hieronder.

Naar hoofdpaginaVolgende artikel
Powerblog - aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer van dit soort nuttige informatie? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, handige tips en adviezen, heerlijke recepten, en speciale aanbiedingen. We mailen hooguit 1x per week.

Gerelateerde producten